Disable Preloader

Novosti

Odabrani partner u provedbi projekta "Zaželi - Nastavimo pružati i primati pomoć!" (UP.02.1.1.16.0208) je Općina Gračac. Partner je odabran s obzirom na iskustvo u provedbi raznih projekata, između kojih i projekta "Zaželi - Pružamo pomoć, primamo pomoć!", ugovoren u okviru poziva "Zaželi - program zapošljavanja žena" ukupne vrijednosti 2.730.430,45 kn preko kojeg je uviđena višestruka korist za zajednicu u vidu zapošljavanja žena koje pomažu krajnjim korisnicima.


Uloga partnera u provedbi projekta "Zaželi - Nastavimo pružati i primati pomoć!" je prenamjena web stranice izrađene tijekom provedbe projekta "Zaželi - Pružamo pomoć, primamo pomoć!" za potrebe oglašavanja ovog projekta i davanje na korištenje bicikala nabavljenih tijekom provedbe istog projekta.


Općina Gračac ispunila je svoju ulogu te je web stranica prenamijenjena i dato je 10 bicikala na korištenje zaposlenim ženama na projektu "Zaželi - Nastavimo pružati i primati pomoć!".


 


Naziv projekta: "Zaželi – Nastavimo pružati i primati pomoć!"


Program projekta: Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.


Fond: Europski socijalni fond


Nadležno tijelo: Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike


Nositelj: Hrvatski Crveni križ, Općinsko društvo Crvenog križa Gračac


Partneri: Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Zadar, Centar za socijalnu skrb Zadar i Općina Gračac


Trajanje projekta: 8 mjeseci


Ukupna vrijednost projekta: 65.402,98 eura


 Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Općinskog društva Crvenog križa Gračac.Natrag